Iliuzijų muziejus Varšuvoje

Pačioje Varšuvos Senamiesčio širdyje, Turgaus aikštėje 21, įsikūrė įdomus muziejus, kur galima linksmai praleisti laiką. Muziejus nėra didelis, nėra labai populiarus (užtat ir eilių prie eksponatų nėra). Tačiau praleisti valandą – pusantros, prisijuokti, padaryti nekasdienių nuotraukų, pasimaivyti tarp veidrodžių tinka kuo puikiausiai.

Muziejuje lankiausi su 7-metė dukra ir mūsų abiejų verdiktas – muziejus tinka vaikams. Suaugusių užduotimi bus paaiškinti parodytus reiškinius, sužiūrėti ar vaikai tikrai mato tai ką pamatyti turi. Svarbu, visi aprašymai yra lenkų ir anglų kalba. Jokių sunkių terminų, daugelį dalykų galima suprasti intuityviai. Mano nuomone, tinka vaikams nuo 5-6 metų iki… 99 metų 🙂

Bilietus galima rezervuoti internetu arba pirkti vietoje.

Povarsuva.lt tai asmeninis non-profit projektas, kur dalinuosi patarimais ir savo žiniomis apie Varšuvą. Jeigu pasinaudojote patarimais ar radote naudingą informaciją, pasidalinkite su kitais palikdami atsiliepimą puslapyje, FB paskyroje arba pasidalindami savo FB puslapyje. Ačiū!

Su planu po Varšuva

Specialiai tiems, kurie mėgsta pažinti miestą savarankiškai. Individualiai parengtas planas leis miegautis pasivaikščiojimu po Varšuvą nesukant sau galvos apie tai kur pavalgyti, kur nueiti, ką dar pamatyti.

Leave a comment